Praktijk

Verloskundigenpraktijk de Bilderdijk bestaat uit vier enthousiaste en ervaren verloskundigen. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij jou/jullie tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

We staan bekend om onze nuchtere, betrokken en professionele verloskundige zorg. Ons doel is om de gezondheid van jou en je kind te bewaken. Ons team staat voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen.

De verloskundigen

Van links naar rechts (boven)

  • Alice Collender
  • Kirsten Kok

Van links naar rechts (onder)

  • Suzanne van den Bout (praktijkassistente)
  • Willemijn Willemsen
  • Sandra van Kester

 

Gevestigd sinds 1980

Wij werken met een vast team van vijf verloskundigen, die je tijdens je afspraak op het spreekuur, tijdens de bevalling en in de kraamtijd tegen zult komen. Wij staan voor continuïteit van zorg. De bedoeling is dat je ons alle vijf leert kennen tijdens jouw zwangerschap zodat je een vertrouwd gezicht bij jouw bevalling hebt. Bij ons in de praktijk zul je in principe dus geen invallers tegenkomen.

Wij vinden het belangrijk dat je je gehoord en gesteund voelt tijdens deze bijzondere periode. Je kunt van ons verwachten dat we professionele zorg bieden en met je meedenken. Binnen de grenzen van medische verantwoorde verloskunde is bij ons alles bespreekbaar. We staan open voor jouw wensen en voorkeuren, waarbij de gezondheid van jou en je kind altijd voorop staat.

Wij hebben een goede en open samenwerking met de gynaecologen van omliggende ziekenhuizen. Wij begeleiden jouw bevalling thuis, in Bevalcentrum West of poliklinisch in een van de omliggende ziekenhuizen.

inschrijven

verloskundigenpraktijk De Bilderdijk Amsterdam